• Okulumuz Sanal Tur
  • Nevzat Kahraman Koleji
  • Okulumuz öğrencileri ile birlikte.

Duyuru ve Kampanyalar Tümü

Satranç Turnuvası Satranç Turnuvası
11 Kasım 2016 15:16
Özel Okul Teşvikler Açıklandı.Özel Okul Teşvikler Açıklandı.
20 Eylül 2016 18:30
Web Sitemiz YenilendiWeb Sitemiz Yenilendi
18 Eylül 2016 21:34
Yeni Öğretim Yılı ToplantımızYeni Öğretim Yılı Toplantımız
18 Eylül 2016 20:49
Ders kitaplarımız hazırDers kitaplarımız hazır
18 Eylül 2016 17:08
Nevzat Kahraman Koleji Karne GünüNevzat Kahraman Koleji Karne Günü
18 Eylül 2016 16:07

Sağlık Hizmetleri

Rehber Öğretmen ile sağlıklı düşünce yapısına sahip bireyler yetiştirmek Nevzat Kahraman Kolejini önemli bir noktaya taşımaktadır.

Okul çağı, hızlı öğrenme, bilgi ve beceri kazanma ve etkilenme dönemidir. Alışkanlıklar bu dönemde oluşmaya başlar.Büyüme ve gelişme sürecinin olduğu okul çağı dönemde alınacak koruyucu önlemler ileriki yaşlarda genel sağlık durumu üzerinde etkili olabilecek yararlar sağlayacaktır.

Okul sağlığı hizmetleri; öğrenciler, aileler ve okul personelinin sağlık durumlarının değerlendirilmesi, geliştirilmesi, sağlıklı okul yaşamının sağlanması ve sürdürülmesine yönelik okul tabanlı bakış açısıyla ele alınan çalışmalardır. Okul sağlığı hizmetlerinin amacı;

• Okul çağındaki tüm çocukların olabilecek en iyi bedensel, ruhsal ve toplumsal sağlığa kavuşmalarını sağlamak ve sürdürmek,

• Okul çocuklarının sağlıklı bir çevrede gelişimini sağlamak,

• Çocukların, ailelerin ve toplumun sağlık düzeyini yükseltmektir.