• Okulumuz Sanal Tur
  • Nevzat Kahraman Koleji
  • Okulumuz öğrencileri ile birlikte.

Duyuru ve Kampanyalar Tümü

Satranç Turnuvası Satranç Turnuvası
11 Kasım 2016 15:16
Özel Okul Teşvikler Açıklandı.Özel Okul Teşvikler Açıklandı.
20 Eylül 2016 18:30
Web Sitemiz YenilendiWeb Sitemiz Yenilendi
18 Eylül 2016 21:34
Yeni Öğretim Yılı ToplantımızYeni Öğretim Yılı Toplantımız
18 Eylül 2016 20:49
Ders kitaplarımız hazırDers kitaplarımız hazır
18 Eylül 2016 17:08
Nevzat Kahraman Koleji Karne GünüNevzat Kahraman Koleji Karne Günü
18 Eylül 2016 16:07

Keşan Nevzat Kahraman Koleji

Tarihçe

Okulumuz 2014-2015 Eğitim ve Öğretim yılında kurulmuş olup halen tüm imkanları ile başarılı bir şekilde faaliyet göstermektedir. Okumuz kurucusu Volkan Kahraman ile uzun yıllar boyunca da sizlere en iyi hizmeti vermek için çabalamaktadır.

Vizyonumuz

Nevzat Kahraman Koleji, anaokulu ve ilkokul doğru,dürüst ve başarı ışığında öğrencilerini ve tüm çalışanlarını hiç kimsenin henüz bilmediklerine hazırlayan, lider bir okul olmayı amaçlamaktadır.

Misyonumuz

Çocuklarda doğuştan var olan merak duygusunun korunmasını, yeteneklerinin ortaya çıkarılmasını ve bilgi, irade, duygu, eylem bütünlüğü içinde şahsiyetlerinin geliştirilmesini esas kabul eder. Bu çerçevede,  araştıran, sorgulayan, bilgili, düşünen, ilkeli, açık görüşlü, duyarlı, riski göze alan, dengeli ve dönüşümlü düşünen öğrenciler yetiştirmeyi hedefler.

İlkelerimiz

Daha iyi ve huzurlu bir gelecek için amacımız; doğuştan var olan merak duygusu ile sorgulayan, bilgi, irade, duygu ve eylem bütünlüğü içinde hareket eden, değer merkezli ve entelektüel, estetik bakış açısına sahip, kültürlerarası anlayış ve saygı çerçevesinde geçmiş ve gelecek arasında köprü kurabilen dinamik nesiller yetiştirmektir.
Kalite Politikamız
  • Kurumun değerleri, misyonu, vizyonu ve stratejik hedefleri doğrultusunda insan kaynağı politikasını ve kurum kültürünü oluşturarak,
  • Daha iyi ve daha huzurlu bir dünya oluşturmaya yardımcı olmak üzere evrensel zihniyette insanlar yetiştirecek çalışma ortamını  sağlamaktır.

n.kahramankoleji@gmail.com

Bize Mesaj Gönderin!

Ip Adresiniz 93.89.225.254
Ad-Soyad
Eposta
Güvenlik Kodu = İşlemin sonucunu yazınız.